Over ons

Drost Metaaltechniek gespecialiseerd in het ontwikkelen, construeren en onderhouden van machines en productielijnen in de voedselindustrie. Deze machines zijn bedoeld voor het transporteren, zeven, bewerken en mengen van voedselproducten.

 

Drost Metaaltechniek bestaat uit een ervaren en gemotiveerd team, wat het mogelijk maakt om iedere dag weer met passie aan het werk te zijn. 

Constructie

Drost metaaltechniek beschikt over een complete constructiewerkplaats. Hier zijn wij in staat om kwalitatief goede producten en/of halffabricaten te construeren. 

Het lasersnijden, lassen, knippen en zetten van RVS, staal (en soms aluminium) komt dan ook dagelijks voor in onze werkzaamheden. Met onder andere onze kant- en zetbanken, lasersnijder en draaibank is ons bedrijf in staat verschillende soorten van metaalbewerking in een korte levertijd te realiseren.

image00035.jpeg
CAD afbeelding cacao recycle-lijn (2).JPG

Engineering

Drost metaaltechniek ontwerpt samen met u de oplossing voor uw uitdagingen. Door het toepassen van onze ruime ervaring in het ontwerpen kunnen we de ontwerpen blijvend optimaliseren. 

Machinebouw

Drost metaaltechniek is in staat om machines te ontwerpen en te bouwen. Samen met de klant wordt gekeken welke machine nodig is om een bepaalde handeling in het industriële proces te vervullen.

 

De machine wordt op onze eigen locatie opgebouwd en getest, zodat de machine binnen een zo kort mogelijke tijd in bedrijf gesteld kan worden.

IMG_3607.jpg
Man lassen

Onderhoud

Wij hebben ruime ervaring in onderhoud aan meng- en transportsystemen in de voedselindustrie.

We voeren tijdig inspecties om stilstand binnen het bedrijf te voorkomen. Daarnaast kunnen wij uw vastgelopen machines binnen enkele dagen reviseren en daarmee de stilstand zo veel mogelijk beperken. Door middel van onze volledig ingerichte service bus zijn wij in staat snel op locatie te monteren. 

     +31 06 570 665 14              info@drostmetaaltechniek.nl